Hoofdgerechten

Hoofdgerechten juli 2022

  • Hoofdgerechten vis

  • Zeebaarsfilet met Tomasu- (Rotterdamse sojasaus) beurre blanc

    • €23,50
  • Kabeljauwfilet, kreeften-hollandaise saus

    • €23,50
  • Warm gerookte zalm met beurre blanc

    • €24,50
  • Hoofdgerechten vlees

  • Licht gerookte eendenborst, vlierbloesem uitjes en calvados dressing

    • €24,50
  • Varkenshaasmedaillons, een brie bitterbal en rode port jus

    • €23,50
  • Kalfslende; langzaam gegaard met cantharellenjus

    • €23,50
  • Lamsbiefstukjes ‘Provençaal’ met honing-tijm jus

    • €24,50
  • Kogelbiefstuk van de BBQ met bearnaisesaus

    • €23.50
  • Vegetarisch

  • “Steak” van koolraap op brioche, cassisdressing en Parmezaan

    • €19,50
  • Krokante risotto, paddenstoelen en milde blauwader kaassaus

    • €19,50