Hoofdgerechten

Hoofdgerechten 2018

  • Hoofdgerechten vis

  • Gebakken moot zalm met vadouvan vissaus

    • €19,75
  • Heilbot met groene kruiden beurre blanc

    • €20,50
  • Rogvleugel met vissaus van gerookte krab

    • €20,50
  • Visproeverij voor twee personen

    • €47,00

    Gebakken zalm, kabeljauw, heilbot en een wisselende vierde vis

  • Hoofdgerechten vlees

  • Fazanten dijen op een bedje van zuurkool en baconjus

    • €19,75
  • Kalfsribeye met gerookte knoflookjus

    • €23,50
  • Gegrilde varkenshaas met bospaddenstoelensaus

    • €19,75
  • Ierse kogelbiefstuk van het Black Angus rund met sjalottenjus en krokante Ganda ham

    • €20,50
  • Brammetjes vleesproeverij voor twee personen

    • €47,00

    Biefstukmedaillons, varkenshaas, fazant en een wisselende vierde vleessoort met sjalottenjus en baconjus

  • Vegetarisch

  • Ravioli met ricotta en spinazie in romige saus

    • €18,50
  • Rode curry van verse groenten met gele rijst geserveerd

    • €17,50