Hoofdgerechten

Hoofdgerechten maart 2023

  • Hoofdgerechten vis

  • Zeebaarsfilet met limoen beurre blanc en wasabi kroepoek

    • €24,50
  • Kabeljauwfilet met katenspek, zuurkool en zuurkoolsaus

    • €24,50
  • Zalmfilet gemarineerd met gefermenteerde bosbessen, geserveerd met beurre blanc

    • €24,50
  • Hoofdgerechten vlees

  • Maishoender rouleau met amandelcrumble en paddenstoelensaus

    • €23,50
  • Varkenshaas, empanada en stroganoff saus

    • €24,50
  • Kalfspicanha met uiencompote en gerookte sjalottenjus

    • €25,50
  • Lamsfilet met lamspithivier en za’atar vinaigrette

    • €26,50
  • Kogelbiefstuk met szechuan en vichyssoise bitterbal

    • €25,50
  • Vegetarisch

  • Groentencurry met zilvervliesrijst en naan brood

    • €20,50
  • Krokante knolselderij met brioche toast en bearnaisesaus

    • €20,50