Hoofdgerechten

Hoofdgerechten mei 2022

  • Hoofdgerechten vis

  • Zeebaarsfilet geserveerd met antiboise

    • €23,50
  • Kabeljauwfilet met luchtige mosterdsaus

    • €23,50
  • Schelvis, currysaus en gepofte rijst

    • €23,50
  • Hoofdgerechten vlees

  • Ballotine van parelhoen met duxelles van raapsteel, gekonfijte parelhoen bout en dragonjus

    • €24,50
  • Varkenshaas, brie lolly en portjus met sechuan

    • €22,50
  • Kalfslende; langzaam gegaard met daslook-bearnaise

    • €23,50
  • Runderstoof met crème van zilverui

    • €23,50
  • Kogelbiefstuk van de BBQ met rode sjalotten jus

    • €23.50
  • Vegetarisch

  • “Steak” van knolselderij met Parmezaan en balsamico

    • €19,50
  • Krokante risotto, paddenstoelen en milde blauwader kaassaus

    • €19,50