Hoofdgerechten

Hoofdgerechten 2018

  • Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauw met spekcroute en zuurkool beurre blanc

    • €22,50
  • Heilbotfilet van de gril, peterseliesaus, beurre noisette en kardemon vinaigrette

    • €23,50
  • Zalmfilet uit de oven afgelakt met een Oosterse lak waarin gefermenteerde bosbessen

    • €22,50
  • Hoofdgerechten vlees

  • Eendenborstfilet met een saus van sherry, balsamico en gepofte knoflook met crème van knolselderij

    • €21,50
  • Gegrilde Ierse kogelbiefstuk van het Black Angus rund met szechuan (peper) jus

    • €22,50
  • Varkenshaas medaillon en varkens procureur, hazelnoot olie en port jus

    • €21,50
  • Drieluik van kalf; -stoof, -medaillon en -zwezerik met gerookte sjalottenjus

    • €23,50
  • Vegetarisch

  • Huisgemaakte gnocchi met romige paddenstoelensaus

    • €18,50
  • Koolraapsteak met hangop en Parmezaanse kaas

    • €18,50