Hoofdgerechten

Hoofdgerechten 2021

  • Hoofdgerechten vis

  • Zeebaars, gerookte paling beurre blanc

    • €23,50
  • Heilbotfilet, grapefruit en Hollandaise saus

    • €23,50
  • Zalmfilet gegaard op 49 graden, groene kruiden krokant en gele currysaus

    • €22,50
  • Hoofdgerechten vlees

  • Ballotine van maishoender met gepofte knoflookdressing

    • €22,50
  • Boeuf Bourguignon, klassieke Franse runderstoofpot

    • €22,50
  • Combinatie van varkenshaas en licht gerookt buikspek met gerookte sjalottenjus

    • €22,50
  • Kalfsribeye met milde blauwader kaassaus

    • €24,50
  • Kogelbiefstuk met rodewijn jus

    • €22.50
  • Vegetarisch

  • Ratatouille; stoofpot van aubergine, courgette en paprika

    • €18,50
  • Krokante risotto, paddenstoelen en Hollandaise saus

    • €18,50