Hauptgerichte

Hoofdgerechten 2018

  • Hauptgerichte Fisch

  • Kabeljauw met asperge beurre blanc

    • €22,50
  • Heilbotfilet met limoenvinaigrette en korianderolie

    • €22,50
  • Lachsfilet aus dem Ofen mit einem orientalischen Lack mit fermentierten Blaubeeren

    • €22,50
  • Hauptgerichte Fleisch

  • Eendenborstfilet van de barbecue met een saus van sherry, balsamico en beluga linzen

    • €22,50
  • Sukadesteak met bearnaisesaus

    • €22,50
  • Combinatie van varkenshaas en langzaam gegaarde varkensprocureur met gerookte sjalottenjus

    • €21,50
  • Lamsfilet met jus van karkas

    • €24,50
  • Vegetarische Gerichte

  • Stoofpot van venkel, paddenstoel en courgette

    • €18,50
  • Koolraapsteak met yoghurt en dressing van cassis

    • €18,50