Hauptgerichte

Hoofdgerechten 2018

  • Hauptgerichte Fisch

  • Zalm uit de oven met pestolak en witte wijnbotersaus

    • €20,30
  • Spies van gemarineerde gamba’s met mie, limoen, rode peper, koriander en Oosterse saus

    • €22,25
  • Gebakken moot kabeljauw met een saus van groene mosterd

    • €21,00
  • Fisch Verkostung für zwei Personen

    • €48,30

    Gebakken zalm, kabeljauw, heilbot en een wisselende vierde vis

  • Hauptgerichte Fleisch

  • Gebakken polderhoen met dragon jus

    • €19,95
  • Combinatie van lamsstoofvlees en lamsrack Met citroen tijm jus

    • €23,50
  • Gemarineerde varkenshaas van de grill met barbecuesaus

    • €20,50
  • Ierse kogelbiefstuk van het Black Angus rund gebakken spek en ui geserveerd met rode wijn jus

    • €21,50
  • Brammetjes Verkostung von Fleisch für zwei Personen

    • €48,30

     

    biefstukmedaillons, varkenshaas, polderhoen en een wisselende vierde vleessoort.   

  • Vegetarische Gerichte

  • Witlof Tarte Tatin met Munster kaas en kruidensla

    • €18,50
  • Tagliatelle met seizoensgroenten, paddenstoelensaus en kaaskrokant

    • €18,00