Hauptgerichte

Hoofdgerechten 2018

  • Hauptgerichte Fisch

  • Kabeljauw met doperwten crème en asperge beurre blanc

    • €22,50
  • Zeebaarsfilet, gegrilde coquille en Hollandaise saus

    • €22,50
  • Zalmfilet en croute met Hollandaise saus

    • €21,50
  • Hauptgerichte Fleisch

  • Maishoender suprême met mais crème en saus van gepofte knoflook

    • €20,50
  • Gegrilde Ierse kogelbiefstuk van het Black Angus rund met gerookte sjalotten jus

    • €22,50
  • Varkenshaas vergezeld door een brielolly en rode portjus

    • €21,50
  • Kalfsribeye, tuinbonen en bearnaisesaus

    • €23,50
  • Vegetarische Gerichte

  • Hausgemachte Ravioli mit Pilze und Spinat mit cremiger Soße

    • €18,50
  • Kohlrabi-Steak mit Quark und Parmesan

    • €18,50