Voorgerechten

Voorgerechten 2018

  • Voorgerechten

  • Terrine van zalm en gerookte forel, kropsla, kerriecrème en jus van kropsla

    • €12,50
  • Steak tartaar mte gepofte paprika, feta en gepocheerd kwartelei

    • €11,75
  • Rouleaux van serranoham, kalf en eendenlever, met avocado-muntcrème en aceto balsamico

    • €11,75
  • Carpaccio van Ierse kogelbiefstuk met onze befaamde oosterse knoflooksaus, pijnboompitjes en bosui

    • €11,50
  • Proeverij van vijf voorgerechten

    • €12,95
  • Soepen

  • Kokossoep met spaghetti van snijboon en geroosterde gamba

    • €8,50
  • Geroosterde paprikasoep met krokante pulled pork

    • €7,50
  • Warme voorgerechten

  • Roerbak van enoki (bundelzwam) witte kool en prei met dashibouillon en geitenkaas

    • €10,50
  • Huisgemaakte loempia van gekonfijte eend met hoisin

    • €11,50
  • Tussendoor

  • SPLIT 43; verfrissend pauzedrankje van likeur 43, yoghurtlikeur en jus dórange met opgeslagen room

    • €4,75