Voorgerechten

Voorgerechten 2018

  • Voorgerechten

  • Huisgerookte zalm met gamba in tempura en rouille

    • €12,50
  • Rouleaux van hert met rozenbottelcreme

    • €12,50
  • Steak tartaar met paprika, zeewier, feta en kwarteleitje

    • €12.50
  • Carpaccio van Ierse kogelbiefstuk met onze befaamde oosterse knoflooksaus, pijnboompitjes en bosui

    • €11,50
  • Proeverij van vijf voorgerechten

    • €12,85
  • Soepen

  • Uiensoep met een kaasstengel

    • €7,50
  • Kaassoep met knoflookcroutons

    • €7,50
  • Warme voorgerechten

  • Roerbak van enoki (bundelzwam) witte kool en prei met dashibouillon en geitenkaas

    • €10,75
  • Huisgemaakte loempia van gekonfijte eend met hoisin

    • €11,50
  • SPLIT 43; verfrissend pauzedrankje van likeur 43, yoghurtlikeur en jus dórange met opgeslagen room

    • €4,75