Voorgerechten

Voorgerechten 2018

  • Voorgerechten

  • Gerookte eendenborst met kersencompote en mesclun sla

    • €11,50
  • Filet Americain van yellowvin tonijn met crostini’s

    • €11,75
  • Vegetarische groene salade; gegrilde courgette, groene asperges, kikkererwten en nootjes met groene kruidendressing

    • €9,50
  • Carpaccio van Ierse kogelbiefstuk met onze befaamde oosterse knoflooksaus, pijnboompitjes en bosui

    • €11,05
  • Proeverij van vijf voorgerechten

    • €12,85
  • Soepen

  • Courgettesoep met bacon bits

    • €7,50
  • Seizoenssoep

    • €7,50
  • Warme voorgerechten

  • Crêpes de pommes (lauwwarm) met huisgerookte zalm, kwarteleitje, zalm-kaviaar en dille mayonaise

    • €12,50
  • Quiche van rode biet en geitenkaas met zoetzure honingdressing

    • €10,80
  • SPLIT 43 ; verfrissend pauzedrankje van likeur 43, yoghurtlikeur en jus d’orange met lobbig geslagen room

    • €4,75